De leerkrachten van groep 8B is Sharon Jansen-Cornet.

“Ik ben Sharon Jansen-Cornet. Ik ben getrouwd met Pascal Jansen en samen zijn wij de ouders van 3 geweldige stoere jongens, die allemaal op voetbal zitten. Op zaterdag ben ik dus altijd wel ergens op een voetbalveld te vinden.

Ik ben nu 10 jaar werkzaam voor de Plantage. Na alle jaargroepen op de Plantage te hebben doorlopen sta ik nu voor het tweede achtereenvolgende jaar voor groep 8. Daarnaast ben ik bouwcoördinator van de bovenbouw.  Iedere dag ervaar ik  als een feestje. Ik vind het ontzettend leuk om samen met de kinderen hun weg te zoeken: waar liggen hun talenten, wat willen de kinderen graag ontdekken, leren en/of beter in worden in dit laatste jaar van de basisschool.  Voor ieder kind is dit anders en ieder kind leert op een andere manier, daar zit nu net de uitdaging wat het vak als leerkracht zo leuk en afwisselend maakt. Ook dit jaar gaan we er met elkaar voor om er een gezellig,  leerzaam  en memorabel laatste jaar van te maken.”