De leerkrachten van groep 8B zijn Sharon Jansen-Cornet en Saskia Hollemans

“Ik ben Sharon Jansen-Cornet. Ik ben getrouwd met Pascal Jansen en samen zijn wij de ouders van 3 geweldige stoere jongens, die allemaal op voetbal zitten. Op zaterdag ben ik dus altijd wel ergens op een voetbalveld te vinden.

Ik ben nu 10 jaar werkzaam voor de Plantage. Na alle jaargroepen op de Plantage te hebben doorlopen sta ik nu voor het tweede achtereenvolgende jaar voor groep 8. Daarnaast ben ik bouwcoördinator van de bovenbouw.  Iedere dag ervaar ik  als een feestje. Ik vind het ontzettend leuk om samen met de kinderen hun weg te zoeken: waar liggen hun talenten, wat willen de kinderen graag ontdekken, leren en/of beter in worden in dit laatste jaar van de basisschool.  Voor ieder kind is dit anders en ieder kind leert op een andere manier, daar zit nu net de uitdaging wat het vak als leerkracht zo leuk en afwisselend maakt. Ook dit jaar gaan we er met elkaar voor om er een gezellig,  leerzaam  en memorabel laatste jaar van te maken.”

“Mijn naam is Saskia Hollemans. Dit jaar werk ik op dinsdag en woensdag in de groepen 8 en maandag om de week in groep 1/2. Naast leerkracht ben ik ook daltoncoördinator.

Ik werk sinds 2003 op de Plantage, meestal in de bovenbouw. Ik heb de school zien groeien tot een plek waar de kinderen zelfstandig en samenwerkend leren. Het samen met de kinderen eigenaar zijn van hun leerproces is een elke dag weer een mooie uitdaging.”

Tijdens gym kregen we les van Kimberley, zij gaf ons een hele gave capoeira les! Vechten, dansen en communiceren.. het was heel leerzaam!