De leerkrachten van groep 5B zijn Nienke Jeltes en Karin ten Boer

Nienke
“Hallo ik ben juf Nienke. Ik werk al sinds 2011 met veel plezier op de Plantage. Na een paar jaar groep 4 en een jaar groep 6, sta ik dit jaar voor groep 5 samen met Karin. Ik kan enorm genieten van de verwondering van kinderen en hoe zij de wereld zien, ze houden mijn blik fris!
Naast juf ben ik de trotse mama van Luc en Caspar en woon ik samen met mijn vriend Dennis in De Meern. In mijn overige vrije tijd bak en kook ik graag lekkere dingen. En om daarvan te kunnen genieten sport ik ook graag twee a drie keer per week.”

Karin
“Ik werk sinds 2009 met heel veel plezier op De Plantage. Dit jaar sta ik voor het tweede jaar in groep 5, een hele leuke uitdaging! Ik woon in Houten met mijn man Eelko en drie lieve dochters, Loïs, Tess en Maud. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn gezin leuke dingen te doen, te shoppen en gezellig uit eten te gaan met vriendinnen.”