De leerkrachten van groep 5A zijn Ulrike de Ronde en Fianna de Boer. Dit fantastische duo werkt samen met veel plezier in de geweldig leuke groep 5A!

We zijn 10 jaar geleden tegelijkertijd begonnen te werken op de Plantage.

Fianna
” Ik ben full-time begonnen op de Plantage in de bovenbouw, waar mijn hart ligt. 9 Jaar later kan ik terugkijken op een turbulente periode met het trouwen met mijn man en het krijgen van 2 kinderen. Met veel plezier werk ik nog steeds op de Plantage in de bovenbouw met veel gezellige collega’s. Daarnaast ben ik PMR-lid binnen de Plantage.”

Ulrike
“Na op verschillende scholen gewerkt te hebben in Hilversum en Bunnik, heb ik 9 jaar geleden gekozen voor het werken op de Plantage omdat ik het Daltononderwijs een warm hart toedraag. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen die inmiddels alle twee op de middelbare school zitten. Bovenbouw groepen vind ik erg leuk om les aan te geven. Voor Fianna en mij is het het eerste jaar dat wij samen mogen werken en het bevalt ons zeer goed!”