De leerkrachten van groep 5A zijn Nienke Jeltes en Isabel de Beer

“Hallo ik ben juf Nienke. Ik werk al sinds 2011 met veel plezier op de Plantage. Na een paar jaar groep 4 en een jaar groep 6, sta ik dit jaar voor groep 5 samen met Isabel, en tijdens haar zwangerschapsverlof met Naomi. Ik kan enorm genieten van de verwondering van kinderen en hoe zij de wereld zien, ze houden mijn blik fris!
Naast juf ben ik de trotse mama van Luc en Caspar en woon ik samen met mijn vriend Dennis in De Meern. In mijn overige vrije tijd bak en kook ik graag lekkere dingen. En om daarvan te kunnen genieten sport ik ook graag twee a drie keer per week.”

“Mijn naam is Isabel de Beer-Wingelaar, getrouwd met Thijs en moeder van Jurre en Romee. Ik ben sinds 2006 werkzaam bij OOH. Ik heb eerst drie jaar op de Regenboog gewerkt en sinds 2009 werk ik op de Plantage, voornamelijk in de middenbouw maar ook in de bovenbouw. Naast juf van (dit jaar) groep 5a, ben ik ook de voorzitter van de werkgroep festiviteiten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen met mijn gezin te doen, te lezen, af te spreken met vriendinnen en ik dans bij Stardance. Mijn liefde voor het laatste deel ik graag met de kinderen en dit is ieder jaar terug te zien tijdens de Podium Parade!”