De leerkracht van groep 4c zijn Hans Elzer en Martijn Hofma.

Hans
“Mijn naam is Hans Elzer. Op dit moment ben ik leerkracht in groep 4c. Ik werk met veel plezier vier dagen in de week. Het moment van de dag is voor mij als de kinderen wanneer de bel is gegaan ’s morgens binnenkomen met een grote glimlach. Dit  schooljaar is mijn 5e jaar op de Plantage. Hiervoor heb ik  onder meer gewerkt als manager bij bij OBS de Globetrotter, het ROC Midden Nederland en het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers. Ik ben getrouwd, samen met mijn vrouw Ingrid hebben wij 5 kinderen. De jongste is 21 jaar. Er wonen nog twee kinderen thuis. Ik heb één hele grote hobby  en dat is Darten. Dat spelletje speel ik al ruim 25 jaar. Helaas niet het niveau van van Barneveld en van Gerwen, maar ik beleef hier wekelijks veel plezier. Een potje klaverjassen op zijn tijd is daarnaast ook erg leuk om te doen.”