De leerkrachten van groep 4b zijn Sandra Ursinus en Martijn Hofma

Sandra:
“Mijn naam is Sandra Ursinus. Samen met mijn vriend Robert en onze kinderen Kyra en Owen woon ik in Odijk. Ik ben sinds 2008 werkzaam bij OOH. Ik heb eerst drie jaar op Ridderspoor gewerkt en sinds 2011 werk ik op de Plantage. Vanaf het begin ben ik werkzaam in de middenbouw, waar mijn hart ligt. Naast groepsleerkracht van groep 4 ben ik ook bouwcoördinator van de groepen 3 en 4. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te genieten van mijn gezin, te sporten of lekker een drankje te doen met vrienden.”

Martijn:
“Hallo! Ik ben 36 jaar en woon in Utrecht. Het liefst kom ik op de fiets naar mijn werk…plensbuien, hagelstormen en ijstijden vermijd ik liever, dus kom ik soms met de trein. Mijn grootste hobby is stijldansen, wat ik samen met mijn vriendin beoefen. Wij trainen een paar keer per week. Dit is zowel ballroom als latin, maar de laatste drie jaar hebben wij ons gericht op het ballroom gedeelte. Daar ligt onze kracht en doen wij de wedstrijden in. Verder lees ik graag spannende of fantasy boeken, vind ik het leuk om thuis of in de bioscoop films te kijken en ga ik graag heerlijk uit eten om van alles te proeven.”