De leerkracht van groep 3B is Huong Khong.

“Hallo allemaal! Ik ben Huong Khong, 25 jaar en woon in Houten. In 2012 ben ik begonnen met invallen op de Plantage en sinds dit jaar heb ik mijn eigen groep 4. Ik vind het lesgeven geweldig en het enthousiasme van de kinderen geeft me elke dag weer energie. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te winkelen, te lezen of lekker uit eten te gaan. We gaan er dit jaar een mooi jaar van maken!”

“Ik ben Tamara Dokman en dit is mijn vierde jaar op de Plantage! Ik heb geluk, het is daarmee ook het vierde jaar dat ik mag leren lezen . Een leuk jaar waarin we veel leren. Thuis in Tiel geniet ik samen met Rob van ons huis en mooie nieuwe tuin en houden we er van om lekker uiteten te gaan. Hardlopen en tennis vind ik ook erg leuk om te doen in mijn vrije tijd.”