De leerkracht van groep 1/2C zijn Barbara van Emmerik, Trudy Vermolen en Helma van den Hurk.

Trudy:
“Hallo, ik ben Trudy Vermolen. Sinds mei 2015 woon ik in Houten, waar we door het werk van mijn man terechtgekomen zijn. Het was even wennen, nadat we 28 jaar met veel plezier in Friesland gewoond en gewerkt hadden. In juni 2015 ben ik als invalster begonnen op de Plantage en sinds dit schooljaar heb ik een aanstelling in de invalpool. Ik heb in alle groepen van het basisonderwijs gewerkt, maar als “echte” kleuterjuf ligt mijn hart toch vooral bij kleuters. De spontaniteit en nieuwsgierigheid van kleuters blijft altijd bijzonder! Ik ben getrouwd, heb een zoon en een dochter (allebei uithuizig) en inmiddels twee kleinzoons, waarvan de oudste net naar groep 1 is gegaan.”